Nieuw bestuurdslid

Sinds begin 2020 heeft Marit Kroeze de rol van Christa Vos als secretaris overgenomen. Marit woont al ruim 20 jaar in Culemborg en is werkzaam als administratief medewerkster bij J. Muskee Transport B.V. in Beesd. Zelf rijdt ze inmiddels ook al heel wat jaren mee en daardoor weet ze maar al te goed hoe ontzettend belangrijk deze dag is voor mensen met een beperking. Hun een onvergetelijke dag bezorgen, zonder zorgen! Daar doen we het voor.

Toen haar gevraagd werd om bestuurslid te worden twijfelde ze daarom ook geen moment:

“Toen ze mij vroegen om onderdeel te worden van
Stichting 1000 Assen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Zo’n mooi evenement! Daar draag ik uiteraard graag mijn steentje aan bij!”

Binnen Stichting 1000 Assen heeft Marit de rol als secretaris op zich genomen, zij zal zich bezig gaan houden met diverse voorbereidende werkzaamheden van het event. Veelal het papierwerk, zoals bijvoorbeeld de aanmeldingen van chauffeurs en deelnemers, maar ook een stukje toezicht houden op de dag van het evenement zelf behoort tot haar takenpakket.

Uiteraard zal Marit ook proberen om alles en iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen daar waar nodig is! En, ondanks al het harde werken, vooral niet vergeten… te genieten van deze geweldig mooie dag!

Geef een reactie