Nieuws

Op deze pagina lees je alles over de laatste ontwikkelingen rondom 1000 Assen

Corona update

De coronacrisis is na ruim een jaar nog altijd niet voorbij. Gelukkig zijn de eerste stappen naar een uitweg gezet en worden er steeds meer mensen gevaccineerd. Tot en met zondag 2 mei jl. zijn in Nederland naar schatting ruim 5,6 miljoen vaccinaties toegediend. Daarvan zijn er ruim 4,4 miljoen eerste vaccinaties en ruim 1,2 miljoen tweedeMeer lezen over “Corona update”

1000 Assen online!

Helaas is er dit jaar geen fysieke 1000 Assen, daarom hebben wij speciaal voor jullie deze 1000 Assen uitzending gemaakt! De afgelopen weken zijn wij langs geweest bij verschillende vrijwilligers, chauffeurs en deelnemers om als verrassing voor jullie een mooie video te maken. Hopelijk vinden jullie het leuk en zien wij elkaar weer in 2021Meer lezen over “1000 Assen online!”

Nieuwe website

De 1000 Assen website heeft een make over gehad! Ondanks dat 1000 Assen dit jaar helaas niet door kon gaan, hebben wij onze tijd besteed aan het bouwen van een nieuwe website! En wij zijn er super blij mee. Hopelijk jullie ook! Kijk vooral rustig rond, vergeet niet om het online event te volgen enMeer lezen over “Nieuwe website”

Nieuw bestuurdslid

Sinds begin 2020 heeft Marit Kroeze de rol van Christa Vos als secretaris overgenomen. Marit woont al ruim 20 jaar in Culemborg en is werkzaam als administratief medewerkster bij J. Muskee Transport B.V. in Beesd. Zelf rijdt ze inmiddels ook al heel wat jaren mee en daardoor weet ze maar al te goed hoe ontzettend belangrijk deze dag is voor mensen met eenMeer lezen over “Nieuw bestuurdslid”