Nieuws

Op deze pagina lees je alles over de laatste ontwikkelingen rondom 1000 Assen

1000 Assen online!

Helaas is er dit jaar geen fysieke 1000 Assen, daarom hebben wij speciaal voor jullie deze 1000 Assen uitzending gemaakt! De afgelopen weken zijn wij langs geweest bij verschillende vrijwilligers, chauffeurs en deelnemers om als verrassing voor jullie een mooie video te maken. Hopelijk vinden jullie het leuk en zien wij elkaar weer in 2021Meer lezen over “1000 Assen online!”

Nieuwe website

De 1000 Assen website heeft een make over gehad! Ondanks dat 1000 Assen dit jaar helaas niet door kon gaan, hebben wij onze tijd besteed aan het bouwen van een nieuwe website! En wij zijn er super blij mee. Hopelijk jullie ook! Kijk vooral rustig rond, vergeet niet om het online event te volgen enMeer lezen over “Nieuwe website”

Nieuw bestuurdslid

Sinds begin 2020 heeft Marit Kroeze de rol van Christa Vos als secretaris overgenomen. Marit woont al ruim 20 jaar in Culemborg en is werkzaam als administratief medewerkster bij J. Muskee Transport B.V. in Beesd. Zelf rijdt ze inmiddels ook al heel wat jaren mee en daardoor weet ze maar al te goed hoe ontzettend belangrijk deze dag is voor mensen met eenMeer lezen over “Nieuw bestuurdslid”

Corona

Op zaterdag 5 september 2020 zou er weer een nieuwe editie van 1000 Assen op de agenda staan. Helaas hebben wij vanwege het coronavirus en de veiligheid van alle betrokkenen moeten besluiten om 1000 Assen dit jaar niet door te laten gaan. In 2021 zullen wij weer klaar staan om de deelnemers een geweldige dag te bezorgen.