Update

Beste 1000-assers,

De afgelopen weken hebben wij al zoveel vragen over 1000 Assen 2022 van jullie mogen ontvangen. Dat maakt ons super trots en het motiveert ons om er dit jaar weer alles aan te doen om deze dag voor jullie mogelijk te maken!

En vandaar vanuit ons even een kleine update. Op de achtergrond zijn wij de afgelopen weken al druk bezig geweest met de eerste voorbereidingen, waaronder het aanvragen van de vergunningen. Tot op heden hebben wij alleen nog niet alle vergunningen binnen.

In afwachting hiervan, hopen wij natuurlijk dat 1000 Assen dit jaar weer als vanouds door kan gaan. Zodra wij alle vergunningen binnen hebben, zullen wij de inschrijving starten voor zaterdag 3 september!

Houd onze website en facebookpagina goed in de gaten. Zodra er meer nieuws is zullen wij jullie via bovengenoemde kanalen een update sturen.

Hopelijk tot zaterdag 3 september!

Team 1000 Assen