Nieuws

Op deze pagina lees je alles over de laatste ontwikkelingen rondom 1000 Assen

 • 1000 Assen gaat door, maar de ‘spelregels’ veranderen
  Beste 1000-Assers, Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er perikelen zijn geweest rondom het organiseren van truckruns en het verzekeren hiervan. Doordat er elders in het land een incident heeft plaatsgevonden, is duidelijk geworden dat het organiseren van een evenement als 1000 Assen niet of nauwelijks meer verzekerbaar is.  Omdat wij 1000 Assen graagMeer lezen over “1000 Assen gaat door, maar de ‘spelregels’ veranderen”
 • Update editie 2023
  Beste 1000-assers, Wellicht heb je het de afgelopen tijd al in het nieuws voorbij zien komen, maar op dit moment is er nog grote onduidelijkheid over de verzekeringen voor truckruns. Door een ongeluk, dat vorig jaar plaatsvond tijdens een Truckrun in Overijssel met een begeleidster die op het bed had plaatsgenomen, is gebleken dat verzekeringsmaatschappijenMeer lezen over “Update editie 2023”
 • Alle informatie op een rijtje
  Beste 1000-Assers, Inmiddels hebben alle deelnemers en chauffeurs een bevestiging- of rechtstreekse mail van ons ontvangen en kunnen we nu echt gaan beginnen met aftellen! Zo niet? Stuur ons even een berichtje via Facebook of het contactformulier. Hieronder nog even alle informatie op een rijtje! Let op!Neem je een eigen deelnemer mee? Dan gaan wijMeer lezen over “Alle informatie op een rijtje”
 • Inschrijving gesloten
  De inschrijving voor 1000 Assen is gesloten. En we zijn er super trots op dat we zoveel inschrijvingen hebben mogen ontvangen, van zowel deelnemers als chauffeurs! Wij vinden het superleuk om te zien dat zoveel mensen, net zo enthousiast zijn, als wij! Echter kost het ons door de hoeveelheid aanmeldingen ook wat meer tijd omMeer lezen over “Inschrijving gesloten”
 • Inschrijving geopend
  1000 Assen gaat door op zaterdag 3 september 2022! Vandaag is de inschrijving voor deelnemers en chauffeurs geopend! Aanmelden kan alleen online via onze website! Klik hier De inschrijving staat open tot 1 augustus a.s. Let op! Inschrijven betekent niet automatisch deelname. We zullen uiterlijk half augustus iedereen een bericht sturen of ze kunnen deelnemenMeer lezen over “Inschrijving geopend”