Nieuws

Op deze pagina lees je alles over de laatste ontwikkelingen rondom 1000 Assen

Alle informatie op een rijtje

Beste 1000-Assers, Inmiddels hebben alle deelnemers en chauffeurs een bevestiging- of rechtstreekse mail van ons ontvangen en kunnen we nu echt gaan beginnen met aftellen! Zo niet? Stuur ons even een berichtje via Facebook of het contactformulier. Hieronder nog even alle informatie op een rijtje! Let op!Neem je een eigen deelnemer mee? Dan gaan wijMeer lezen over “Alle informatie op een rijtje”

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor 1000 Assen is gesloten. En we zijn er super trots op dat we zoveel inschrijvingen hebben mogen ontvangen, van zowel deelnemers als chauffeurs! Wij vinden het superleuk om te zien dat zoveel mensen, net zo enthousiast zijn, als wij! Echter kost het ons door de hoeveelheid aanmeldingen ook wat meer tijd omMeer lezen over “Inschrijving gesloten”

Inschrijving geopend

1000 Assen gaat door op zaterdag 3 september 2022! Vandaag is de inschrijving voor deelnemers en chauffeurs geopend! Aanmelden kan alleen online via onze website! Klik hier De inschrijving staat open tot 1 augustus a.s. Let op! Inschrijven betekent niet automatisch deelname. We zullen uiterlijk half augustus iedereen een bericht sturen of ze kunnen deelnemenMeer lezen over “Inschrijving geopend”

Update

Beste 1000-assers, De afgelopen weken hebben wij al zoveel vragen over 1000 Assen 2022 van jullie mogen ontvangen. Dat maakt ons super trots en het motiveert ons om er dit jaar weer alles aan te doen om deze dag voor jullie mogelijk te maken! En vandaar vanuit ons even een kleine update. Op de achtergrondMeer lezen over “Update”