Aanmelden

Nieuwe regels
Omdat wij 1000 Assen graag willen laten doorgaan zijn wij genoodzaakt om de regels aan te passen. De nieuwe regels komen erop neer dat deelnemers zelfstandig in de veiligheidsgordel naast de chauffeur moeten kunnen plaatsnemen. Begeleiders, familie en vrienden mogen niet meer op het bed meerijden. Lees hier alles over de nieuwe regels.

Rol begeleiders
We merken dat er wat onduidelijkheid is over de rol van begeleiders dit jaar! We willen jullie graag laten weten dat alle begeleiders van harte welkom zijn in Zaltbommel en op het feest in Culemborg. Tot aan de deur van de vrachtwagen kunnen jullie de deelnemers begeleiden. Daarna hebben we een speciale bus klaarstaan, voor degenen die niet met eigen vervoer reizen, die jullie naar Culemborg brengt. Bij het uitstappunt staan we dan weer klaar om de deelnemers op te vangen.

Aanmelden deelnemers
Vanwege de nieuwe regels is het aanmeldsysteem dit jaar wat veranderd. We starten met de inschrijving van deelnemers en hebben dit jaar 3 verschillende categorieën:
1. Deelnemers zonder begeleiding in de truck
2. Deelnemers met begeleiding in de feestbus
3. Deelnemers met eigen chauffeur (zonder extra begeleiding)

Chauffeurs
Inschrijven betekent niet automatisch deelname! Afhankelijk van het aantal inschrijvingen van chauffeurs t.o.v. deelnemers, kan een chauffeur op de wachtlijst worden geplaatst. Ongeveer 2 weken van tevoren ontvangt de opgegeven contactpersoon een mail met of je mee kan rijden of op de wachtlijst bent geplaatst.

Let op! Chauffeurs die al zijn aangemeld met eigen deelnemer NIET nogmaals aanmelden via het chauffeurs formulier!

Deelnemers zonder begeleiding in truck

Aanmelding is gesloten.

Deelnemers met begeleiding in bus

Aanmelding is gesloten.

Deelnemers met eigen chauffeur

Aanmelding is gesloten.

Chauffeurs

Aanmelding is gesloten.