Over

Wie zitten er achter de organisatie?

Stichting 1000 Assen zet zich al meer dan dertig jaar in voor mensen met een beperking. 1000 Assen is een jaarlijks terugkerend evenement, op de eerste zaterdag van september, waar een truckrun wordt georganiseerd voor mensen met een beperking. De deelnemers gaan samen (onder begeleiding) met de chauffeurs mee op avontuur in de vrachtwagen. Een mooie tocht door de Bommelerwaard en de Betuwe met aansluitend een feest in Culemborg met bekende artiesten!

Stichting 1000 Assen wordt mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers en chauffeurs die zich elk jaar weer opnieuw inzetten om de deelnemers een fantastische dag te bezorgen.


Het bestuur bestaat uit…

Ko van Oostrum – Voorzitter
Sinds 2007 is Ko, met veel plezier, voorzitter van Stichting 1000 Assen.

“Sinds 2007 ben ik voorzitter van Stichting 1000 Assen en dit doe ik met veel plezier. Elk jaar kijk ik er weer naar uit om een mooie truckrun voor jullie neer te zetten, maar ik ben ook altijd wel weer blij als alles goed is verlopen en het achter de rug is. Ik hoop dat ik dit nog vele jaren voor jullie mag organiseren.”

Marit Kroeze – Secretaris
Marit is onze nieuwste aanwinst. Sinds 2020 is zij actief binnen het bestuur als secretaris.

“Toen ze mij vroegen om onderdeel te worden van Stichting 1000 Assen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Zo’n mooi evenement! Daar wordt iedereen toch blij van?”

George Seitzinger – Penningmeester
George is sinds 2007 de penningmeester van de stichting.

“Als directeur van de Van Dijk Groep vind ik het belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te blijven bij de regio. En ja, als je elk jaar opnieuw die glimlach op iedereens gezicht ziet, dan weet je waar je het voor doet.”